Telefoon

06 4106 8127

E-mail

info@djib.nl

Klussen in huis

Vliering laten plaatsen

Extra opbergruimte of een extra slaapkamer is niet alleen handig, maar zeker ook een meerwaarde voor uw woning. Loze ruimte kunt u optimaal benutten met een vliering.

Radiatorombouw laten plaatsen

Bent u uw ouderwetse radiatoren zat en wilt u uw woonkamer of slaapkamer opfrissen? Wij kunnen uw radiator heel netjes wegwerken met een mooie radiatorombouw.

Deuren afhangen en sluitbaar maken

Het renoveren van deuren en kozijnen geeft uw woning een frisse en nieuwe uitstraling. Wij werken met (hard)hout en kunststof, uiteraard met degelijk hang- en sluitwerk voor extra veiligheid in uw huis.

Wand laten plaatsen

MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf plaatst alle soorten binnenwanden en kan deze voorzien van binnendeuren of eventueel elektra.

Kozijn laten plaatsen

Wij maken, renoveren en plaatsen kozijnen en kunnen deze voorzien van glas en het benodigde hang- en sluitwerk, zowel in hout als in kunststof.

Kast op maat

Om ruimte optimaal te benutten kunnen wij voor u alle soorten kasten op maat maken en deze voorzien van diverse hang- en schuifsystemen.

Keuken laten plaatsen

Wilt u uw nieuwe keuken vakkundig laten inbouwen? Wij plaatsen voordelig alle soorten keukens, inclusief het loodgieterswerk en de elektra.

Vensterbank laten plaatsen

Wij maken vensterbanken van hout, natuursteen, tegels of metaal in diverse kleuren, afmetingen en modellen. Ideaal te combineren met radiatorombouw.

Lambrisering laten plaatsen

Kies voor sfeer een op maat gemaakte lambrisering. Wij doen veel interieurbouw, met luxe of standaard afwerking. Altijd tegen een scherp tarief.

Tegelwerk laten plaatsen

Goed tegelwerk is essentieel voor uw nette keuken, badkamer of toilet. Wij verzorgen tegelwerk van hoge kwaliteit in elk gewenst patroon of motief.