Telefoon

06 4106 8127

E-mail

info@djib.nl

Klussen in de tuin

Schutting laten plaatsen

Wat denkt u van een mooie en onderhoudsvrije schutting van geïmpregneerd hout, hardhout of kunststof? Wij maken schuttingen van duurzame materialen, voor elk budget.

Buitenverblijf laten plaatsen

Vaker en langer buiten zitten. Met een buitenverblijf kunt u nog meer genieten van uw tuin. Een buitenverblijf is ook goed te combineren met een overkapping, tuinhuis, berging, schuur of vlonder.

Poortdeur laten plaatsen

Uw schutting, poort of carport kunnen wij voorzien van een mooie, degelijke poortdeur van duurzaam hardhout met goed hang- en sluitwerk voor meer veiligheid en privacy.

Schuur laten plaatsen

Een tuinhuis of schuur is een mooie aanvulling voor uw tuin als hobbyruimte, klusruimte of voor extra opslag. Kant en klaar of op maat!

Vlonder laten plaatsen

Vlonders in alle soorten en maten, om meer ruimte in uw tuin te creëren of om lekker aan het water te kunnen zitten.

Overkapping laten plaatsen

Een overkapping zorgt voor meer sfeer en mogelijkheden aan uw tuin en woning. Zo kunt u ook bij minder goed weer toch gezellig buiten zitten!

Houten tuinmeubelen laten plaatsen

Stoelen, banken, tafels, tuinkasten en meer… Wij kunnen dit voor u maken in alle denkbare afmetingen, met verschillende houtsoorten en andere materialen.

Pergola laten plaatsen

Pergola’s zijn een mooie blikvanger in uw tuin en zorgen tevens voor meer sfeer en privacy. Ook kunt u er klimplanten doorheen laten groeien.

Carport laten plaatsen

Uw auto veilig en droog achter slot en grendel? Wij kunnen dit op een voordelige manier realiseren met een carport op maat!

Gemetselde tuinmuren laten plaatsen

Een gemetselde muur is de meest robuuste manier van een erfscheiding en vergroot het aanzicht van het huis. Combineer deze met een klassiek deur-ijzer om het geheel in stijl af te maken.